De aankoopmakelaar van Gemeente Bronckhorst

Gratis eerste aankoopbezichtiging?

Aankoopmakelaar in gemeente Bronckhorst werkt met het principe "no cure, no pay". Op het moment dat een aankoop niet tot succes leidt, dan bent u uw aankoopmakelaar ook niets verschuldigd. "Een makelaar mag geen geld kosten, maar moet juist geld opleveren". Zo heeft Gerard al veel mensen geholpen bij de aankoop van een woonboerderij of woning in de Achterhoek.


Groot Roessink Makelaardij als aankoopmakelaar biedt zekerheid.
Dat is wel zo prettig bij de aankoop van een woning. Door bemiddeling van Groot Roessink Makelaardij kunnen enorme bedragen worden bespaard. En die besparing is vrijwel altijd hoger dan de bemiddelingskosten. 

 

Klanten vertellen


 
 

De werkwijze die werkt:

 

Bepaling van uw bestedingsruimte
Geheel vrijblijvend wordt uw bestedingsruimte bepaald met behulp van een erkend hypotheekadviseur. Dit voorkomt dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.


Bestemmingsplaninformatie
Bestemmingsplannen worden opgevraagd, alsmede wordt er gekeken naar de mogelijke invloeden op de waarde van uw aan te kopen woning.


Bodeminformatie
Er worden gegevens opgevraagd over de bodem bij de Provincie en desbetreffende gemeente, tevens wordt er gebruik gemaakt van een verkennend bodemonderzoek indien wenselijk.


Zakelijke rechten op het perceel
Groot Roessink Makelaardij informeert of er erfdienstbaarheden, kettingbedingen, kwalitatieve verplichtingen of andere bezwaren op het perceel van toepassing zijn die het gebruik of de waarde van de woning kunnen beïnvloeden.


Bouwkundige staat
De bouwkundige staat van de woning wordt beoordeeld. Aansluitend kan de woning grondig worden gekeurd door een bouwkundig bureau dat een uitgebreid rapport opstelt, waarin de staat van de woning nauwkeurig wordt beschreven.

Professionele onderhandelingen
Uw aankoopmakelaar zal voor u de onderhandelingen aangaan met de verkopende partij. Groot Roessink Makelaardij zal er alles aan doen om uw nieuwe woning voor een goede en marktconforme prijs aan te kopen.


Controle koopovereenkomst en begeleiding bij notaris en oplevering
Groot Roessink Makelaardij zal de koopovereenkomst (door de verkopende makelaar opgesteld) controleren in uw belang. U wordt begeleid bij de oplevering van de woning. Hierbij wordt gecontroleerd of de woning in dezelfde staat is achtergelaten als op het moment van de totstandkoming van de koop. Tevens wordt u begeleid bij de gang naar de notaris.

Nazorg
Ook voor vragen achteraf kunt u altijd terecht.


Brochure: Een woning kopen