Taxatie

Taxateur in Gemeente Bronckhorst, Doetinchem, Zutphen en omgeving.

Groot Roessink Makelaardij heeft een groot werkgebied in de gemeente Bronckhorst, Zutphen, Doetinchem en omgeving. Snelheid, kwaliteit en service staan bij het taxeren centraal.

 

Taxatie van uw huis of woonboerderij

Groot Roessink Makelaardij heeft veel ervaring met taxaties van diverse woonobjecten. Dit met diverse doeleinden, zoals ten behoeve van een financiering, fiscale her-etikettering, verkoop- en aankoopbeslissing of aangifte in het kader van de successiewet.


 

Kwaliteit

Groot Roessink Makelaardij is gecertificeerd en geregistreerd bij VastgoedCert, dit is een branche breed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid en kunde.


 

NWWI

Daarnaast is Groot Roessink Makelaardij aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut; het NWWI. Door deze aansluiting mag Groot Roessink Makelaardij ook taxaties verrichten waarbij de tussenkomst van het NWWI verplicht is. Dit is in de huidige tijd meestal het geval. Door gebruik te maken van onderstaande button van NWWI kunt u direct een taxatie met NWWI aanvragen.
 


NWWI is één van de validatie-instituten voor de Nationale Hypotheekgarantie (NHG), indien u gebruik wenst te maken van een ander validatie-instituut is dit uiteraard ook mogelijk.