Verkopen

Uw NVM makelaar die echt verkoopt

Groot Roessink Makelaardij heeft bewezen dat haar aanpak werkt. De basis hiervoor is een goede prijs en presentatie. Vervolgens zijn de deskundigheid, de actieve aanpak en het enthousiasme van doorslaggevend belang. Kortom: Prijs, Presentatie en Groot Roessink Makelaardij.

 

 

De aanpak

Op maat gemaakte verkoopstrategie.

Een kennismakingsgesprek bij u thuis of desgewenst hier op kantoor. Samen met u bepalen we de verkoopstrategie, met de bijbehorende doelstelling.

 

Inzet netwerk.

Groot Roessink Makelaardij zet haar grote netwerk in om uw woning actief in de markt te zetten. Door het lokale en landelijke netwerk komt uw woning onder de aandacht bij een breed koperspubliek. Door een pro-actieve commerciële instelling benadert Groot Roessink Makelaardij de kandidaat-kopers op een vakkundige en professionele wijze.

 

Verfrissende presentatie van uw woning.

Om uw woning vlot en direct bij de beoogde doelgroep onder de aandacht te brengen, beschikt Groot Roessink Makelaardij over innoverende marketinginstrumenten die met de tijd meegaan. Uw woning krijgt een optimale presentatie op Funda en andere woningsites. Er wordt gebruik gemaakt van een gespecialiseerde woningfotograaf en indien wenselijk een verkoop-stylist. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Facebook, Twitter, Youtube en Google+ om uw woning onder de aandacht te brengen.

 

Bezichtigingen.

De bezichtigingen van uw woonhuis kunt u volledig aan Groot Roessink Makelaardij overlaten. Van de coördinatie tot de ontvangst van de kijker.

Tevens wordt er gebruik gemaakt van een digitaal klantdossier, waarbij u het verkooptraject digitaal kunt volgen, via uw eigen inloggegevens.

 

Professionele onderhandelingen.

Groot Roessink Makelaardij is uw adviseur, die zakelijk en realistisch onderhandelt. Niet alleen over de prijs, ook over de oplevertermijn, mee te verkopen roerende zaken, onderzoeken en voorbehouden. De emoties die de verkoop van uw woning met zich mee brengt, worden door Groot Roessink Makelaardij vertaald naar een rationele en zakelijke aanpak.

 

Correcte en vakkundige afhandeling.

De koopovereenkomst schriftelijk vastleggen, de financieringstermijn bewaken, de overdracht bij de notaris en de daaraan voorafgaande opleveringsinspectie. U kunt de correcte afwikkeling hiervan met een gerust hart aan Groot Roessink Makelaardij overlaten. Groot Roessink Makelaardij is ook aanwezig bij de overdracht bij de notaris als u dat wenst. Onverwachte zaken kan Groot Roessink Makelaardij dan veelal nog ter plekke oplossen.

 

Nazorg/Aftersale

Indien u na een succesvolle verkoop, alsnog tegen bepaalde zaken aanloopt of met vragen blijft zitten, dan kunt u Groot Roessink Makelaardij altijd benaderen.  Ook na de transactie bent u nog steeds een klant van Groot Roessink Makelaardij.