Waarom makelaar Groot Roessink

Prijs, presentatie en groot Roessink makelaardij

Er wordt een goede prijs bepaald, alsmede een perfecte presentatie van uw woning of woonboerderij. Vervolgens geven de deskundigheid, de actieve houding en het enthousiasme van Groot Roessink Makelaardij de doorslag.
 

Zeer korte communicatie lijnen

Op kantoor is Esther het eerste aanspreekpunt. "Onderweg" staat Gerard u te woord. Als u contact opneemt weet u dus zeker dat u adequaat, correct en vakkundig wordt geholpen. 
 

Pro-actieve commerciële instelling

Wij houden niet van een afwachtende houding, op het moment dat er kansen zijn voor de verkoop, dan worden deze gezien en aangegrepen. Alles wordt er aan gedaan om uw woning te verkopen en uw nieuwe woning aan te kopen. 

 

Kwaliteit

Doordat Gerard NVM makelaar en Register taxateur is, weet u zeker dat de kwaliteit gewaarborgd is. Door de voortdurende bijscholing weet Gerard exact wat er op dit moment speelt en daar heeft u het voordeel van.
 

Prominente plek op Funda

Omdat wij een NVM-kantoor zijn, heeft uw woning altijd een prominente plek op Funda.
 

Perfecte presentatie

Groot Roessink Makelaardij maakt gebruik van professionele fotografie en verkoopstyling. Daarnaast worden er 3d plattegronden gemaakt van uw woning.
 

Social media

Vanzelfsprekend wordt er ook gebruik maakt van de sociale media.
 

Flexibiliteit

Groot Roessink Makelaardij is niet gebonden aan vaste kantoortijden. Er wordt altijd een afspraak gemaakt wanneer het u uitkomt, dus ook in de avonduren en op zaterdag.
 

Ervaring

Gerard is verantwoordelijk geweest voor een kantoor van een groot en gerenommeerd makelaarskantoor in de Achterhoek. De expertise is aanwezig voor een diversiteit aan woningen, van starterswoningen tot woonboerderijen. Esther kan daarnaast bouwen op een jarenlange ervaring in de makelaardij.